La botiga
Productes
Oli Aromàtic ecològic
 
NOU!

Som una companyia oleícola familiar que comença a marcar pas dins el mercat gourmet gràcies a l’aposta pel cultiu biològic i la cura pel producte a cada instant del seu procés.

La qualitat del nostre oli es base en la qualitat de la vida de l’olivera, la qual proporciona una gran qualitat a les seves olives.

La nostra aposta pel desenvolupament és investigar en productes derivats de l’oli d’oliva i la nostra terra. Cada dia seguim investigant per llençar al mercat nous productes que siguin a gust del consumidor més exigent; però sempre basant- nos amb la nostra filosofia.

Agro-Migjorn S.L. és una empresa que ens agrada divulgar l’esperit de la terra a les noves generacions. Per aquest motiu, ens agrada col·laborar, en petites obres socials.

L’objectiu de l’empresa és trobar un públic que pugui apreciar un oli d’alta qualitat. Aquesta és la raó per la qual, avui dia, només es pot trobar Oli Migjorn a botigues gourmet i a alguns restaurants d’alt nivell. La nostra intenció a curt termini és incrementar el nostre volum d’exportacions, consolidant els clients amb els que ja venim treballant i obrint nous mercats.

 

0.300
7.50€
Afegir
El meu cistell
0 articles seleccionats
Id usuari

Avinguda de Lleida, 11, 25610 Os de Balaguer, Spain · Tel. 635 479 694