Aquest lloc web utilitza galetes per millorar la vostra experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que accepta la nostra política de galetes

Benvinguts al Rebost dels Vilars!

On podreu gaudir d’una gran selecció de productes de casa nostra.

Tot comença amb la curiositat de fer vi, animats pel Carles, que ens porta a visitar unes bodegues del Penedès i les ganes de muntar una botiga artesana per tal de donar a conèixer els productes que es poden trobar al nostre i als pobles veïns; mel, oli, torrons, vi, licor, formatge, embotit...

Aquelles ganes, van cuallar, ja fa un any en una petita botigueta a l’entrada del poble.

Si entreu, a mà esquerra trobareu el taulell... on s’ha materialitzat, i sens dubte es continua treballant, amb aquest projecte gràcies a la Judit....
Al fons, sota les escales, hi ha un racó màgic... lloc de tèrtulia per exèl·lencia gràcies a un banc (idea de Jordi) on el Ferran entre raons i raonaments explica l’idea del rebost: donar a conèixer les petites empreses de les nostres contrades, d'estructura familiar, que encara avui, elaboren artesanalment el seus productes, col·laborar amb elles i apropar-les al consumidor.

I aquests son els ingredients del projecte el Carles, la Judit, el Jordi i el Ferran. Una bona recepta que reivindica amb il·lusió el reequilibri territorial, de la zona del Montsec, gràcies a la gran varietat de productes dels quals gaudim al nostre i als pobles dels voltants.

A la dreta... bé de la botiga, no us explicarem més detalls, esperem que vingueu a visitar-nos!

El rebost On-line

Creiem en les noves tecnologies perquè son una gran plataforma de difusió, per aquesta raó hem creat el rebost On-line on podreu comprar de forma ràpida, fàcil i segura tots els productes del rebost.

Els vilars o vilasos

El nom del rebost prové d'una cova, els vilars o vilasos, a escasos 15 minuts de la botiga, on es poden observar restes de pintures rupestres. La cova i les pintures es troben al vessant est de la serra d'Os, en un congost que forma el barranc dels Vilars, dominant el curs del riu Farfanya (afluentet del Segre), conegudes des de temps per un veí d'Os de Balaguer, i oficialment reconegudes com a restes de pintures rupestres desde l'any 1973.
Son un grup de figures esquemàtiques corresponents a representacions quadrúpedes, humanes, cercles concèntrics, una cérvola, traços i restes de pigment.

*El conjunt forma part de la proposta d'Arte Rupestre del Arco Mediterráneo de la Península Ibérica, declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO a Kyoto (Japó) al desembre de 1998.

Així doncs, si veniu a la botiga no us podeu perdre aquesta visita, una prova de l’existència dels primers pobladors en les notres contrades ara fa milions d’anys. Sens dubte, una altra bona excusa per venir a visitar el rebost.