Foie gras Ca l'Antema
• Foie gras
• Ingredients: carn de porc de 1ª i de 2ª, fetge de porc, ou, fècula, sal i pebre
• Envàs: pot de vidre de 250 grams
• Elaborat per Ca d’Antema (Pallars Jussà)
• Foie gras
• Ingredients: carn de porc de 1ª i de 2ª, fetge de porc, ou, fècula, sal i pebre
• Envàs: pot de vidre de 250 grams
• Elaborat per Ca d’Antema (Pallars Jussà)
• Foie gras amb nous
• Ingredients: carn de porc de 1ª i de 2ª, fetge de porc, ou, fècula, sal, pebre i nous
• Envàs: pot de vidre de 250 grams
• Elaborat per Ca d’Antema (Pallars Jussà)
• Foie gras amb timonets
• Ingredients: carn de porc de 1ª i de 2ª, fetge de porc, ou, fècula, sal, pebre i timonets
• Envàs: pot de vidre de 250 grams
• Elaborat per Ca d’Antema (Pallars Jussà)
• Olivada negra
• Ingredients: olives negres d'Aragó, oli d'oliva verge extra i sal.
• Envàs: pot de vidre de 100 g
• Elaborat pel Molí del Pau (Os de Balaguer)
• Olivada verda
• Ingredients: olives verdes, oli d'oliva verge extra i sal.
• Envàs: pot de vidre de 100 g
• Elaborat pel Molí del Pau (Os de Balaguer)
• Olivada provençal
• Ingredients: olives verdes, oli d'oliva verge extra, tomàquet deshidratat, herbes provençals i sal.
• Envàs: pot de vidre de 100 g
• Elaborat pel Molí del Pau (Os de Balaguer)
• Olivada picant
• Ingredients: olives negres d'Aragó, oli d'oliva verge extra, bitxo, pebre vermell picant i sal.
• Envàs: pot de vidre de 100 g
• Elaborat pel Molí del Pau (Os de Balaguer)
El pack conté 4 pots d'olivada Molí del Pau:
• Un pot d'olivada negra
• Un pot d'olivada verda
• Un pot d'olivada provençal
• Un pot d'olivada picant