La botiga
Productes
Xocolata a la Pedra Jolonch
 

La xocolata a la pedra, tal i com consta al nostre envoltori, està preparada per ser menjada cuita, tot i que molta gent prefereix consumir-la, sense desfer, en pa amb xocolata o sola.

Com es prepara la xocolata a la pedra
La xocolata a la pedra, tal i com consta al nostre envoltori, està preparada per ser menjada cuita, tot i que molta gent prefereix consumir-la, sense desfer, en pa amb xocolata o sola.

Existeixen tres formes de preparar-la:

- Preparació tradicional a l’espanyola

S’esmicola la xocolata amb un ganivet de cuina o un ratllador, tot i que també es poden posar les preses senceres, però trigaran més a desfer-se. Cal desfer-la a foc lent barrejada amb aigua. Cal remenar-la contínuament per a que no s’enganxi i quan arrenqui el bull, es retira del foc. Quantes més vegades bulli, més espessa serà la xocolata.
El més tradicional és deixar-la molt espessa, sempre al gust del consumidor.

- Preparació tradicional a la francesa
S’esmicola la xocolata amb un ganivet de cuina o un ratllador, tot i que també es poden posar les preses senceres, però trigaran més a desfer-se. Cal desfer-la a foc lent barrejada amb llet. Cal remenar-la contínuament per a que no s’enganxi i quan arrenqui el bull, es retira del foc. Quantes més vegades bulli, més espessa serà la xocolata.

Es deixa més líquida que la preparada a l’espanyola, sempre al gust del consumidor.

- Preparació tradicional a la suïssa
La preparació és igual que la francesa, però se serveix amb un floc de nata ensucrada per sobre.

Racions
Com a proporció podeu comptar que quatre preses de xocolata donen una tassa de xocolata espessa. A partir d’aquí podeu variar-ho segons les vostres preferències.

Per aquells que no tingueu temps o paciència per ratllar la xocolata podeu adquirir-la a granel sense emmotllar a la nostra fàbrica previ encàrrec.

350gr
4.40€
Afegir
El meu cistell
0 articles seleccionats
Id usuari

Avinguda de Lleida, 11, 25610 Os de Balaguer, Spain · Tel. 606 007 767 - 973 43 80 98