La botiga
Productes
Sèrie limitada Alemany
 
NOU!

Caixa Nadal 2019 - El passat 7 de novembre vam presentar al Centre d’Observació de l’Univers (COU) del Parc Astronòmic del Montsec una sèrie limitada de torró amb caixes d’art il·lustrades per artistes del Montsec: Talamonte i Pedra

Considerat el millor de Catalunya i un dels millors del món per a l’observació de les estrelles, certificat com a Reserva i Destinació Turística Starlight amb l’aval de la Unesco i l’Organització Mundial del Turisme (OMT). 

El torró d’aquesta caixa exclusiva ha estat recentment premiat amb el Great Taste Awards, considerat l’Oscar del món de l’alimentació delicatessen. Cada caixa inclou cinc barretes de torró (Torró Dur, Torró Tou, Crema Torrada, Crocant i Bombó Ametlla) i una làmina amb l’obra original numerada i signada pels autors, Víctor Pedra i Josep Talamonte

Pedra i Talamonte, artistes que creen i resideixen als nuclis d’Alberola i Os de Balaguer, s’han inspirat en l’univers del Montsec per il·lustrar les caixes d’aquesta sèrie limitada d’art i torró de col·lecció, de la qual se n’ha fet una tirada de només 2.000 unitats (1.000 de cada model) i que es podran adquirirc-entre altres establiments- a la botiga de Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer, al Monestir de les Avellanes i a la botiga Bo de Shalom de Lleida.

 

La caixa s’ha acabat de confeccionar a la Fundació Ilersis Shalom i es tracta del primer producte que presentem dins del nostre projecte ‘L’UNIVERS ALEMANY. Art, cultura, humanitat’ que aposta per l’arrelament al territori, l’impuls a la creativitat artística dels que hi habiten i la humanització dels processos de producció.

 

Segons va explicar el nostre gerent, Ferran Alemany,: “Els conceptes ‘art, cultura, humanitat’ són els tres pilars de l’empresa, sempre tenint com a base la nostra fixació al territori del Montsec”. 

• Art, entenent el suport a l’art i la creativitat com a font de creació de noves oportunitats per un territori, com les caixes de torró de col·lecció que hem donat a conèixer amb la inspiració en el Montsec. Amb aquesta voluntat i recreant l’esperit de l’àvia Mundeta, que al segle XIX va idear un caramel amb mel i fruits secs, apostem per la creativitat per mantenir el vincle amb el territori 

• Cultura, entesa com l’aposta de l’empresa per vincular-nos a propostes culturals que permetin associar el Montsec a la cultura i per tant, ‘contribuir a crear’ la marca Montsec també en l’àmbit de la cultura. 

• Humanitat, entesa com la no robotització dels processos industrials de l’empresa. Un dels motius pels quals hem pout quedar-nos al Montsec és de fet, aquesta aposta estratègica per la humanització.

2 kg
34.10€
Afegir
El meu cistell
0 articles seleccionats
Id usuari

Avinguda de Lleida, 11, 25610 Os de Balaguer, Spain · Tel. 606 007 767 - 973 43 80 98