La botiga
Pagament

PAGAMENT

El pagament al REBOST ELS VILARS es podrà realitzar de 2 maneres de diferents:

1. Transferència bancària: un cop seleccionat el tipus de pagament, en aquest cas transferència bancaria, el client rebrà un correu electrònic amb la notificació de la compra i el número de compte al qual realitzar la transferència. Per tal de validar l'expedició de la comanda el client haurà d'enviar el comprobant de la transferència a info@rebostelsvilars.cat. Per qualsevol dubte o qüestió contactar amb la Judit al telèfon: 651 931 915.

2. Targeta de crèdit: Les targetes acceptades son: Visa i Mastercard. Un cop seleccionat el tipus de pagament, el client accedirà al TPV virtual del sistema 4B (Banc Santander) i estarà sota la seves condicions i seguretat. El client rebrà un correu electrònic amb la notificació de la compra

SEGURETAT

REBOST ELS VILARS manté una política de confidencialitat de les dades aportades pels clients, i es compromet a protegir les dades personals dels clients de rebostelsvilars.cat. La protecció de dades s'estén també a la recollida i a l'ús de la informació proporcionada a través del portal.
En aquest sentit, REBOST ELS VILARS garanteix que tractarà confidencialment les teves dades personals, i que el servidor en què s'emmagatzemaran i tractaran aquestes dades disposa de les mesures de seguretat necessàries per evitar que hi puguin accedir persones no autoritzades.

Avinguda de Lleida, 11, 25610 Os de Balaguer, Spain · Tel. 606 007 767 - 973 43 80 98