La botiga
Transport i entrega

Transport
El transport de les comandes és realitzarà de dues maneres diferents, o bé mitjant els nostres vehícles distribuïdors o bé mitjançant agència.

En el cas que sigui l'agència, l'engarregada dels lliuraments és NACEX*.
*Si hi ha un canvi d'agència, s'informarà adecuadament al client.
Les despeses de lliurament estan degudament indicades en "El meu cistell", un cop el client hagi especificat la comunitat autònoma a la que pertany i la província.

El sistema d'enviament es:
1. Nacex Pack
Mesures:
• 49,5x50cms + una solapa de 10cm + un acordió de 10cm. Bossa plàstica impermeable, inviolable i reciclable amb numeració individual (codi de seguretat) que reforça el major control de l'expedició.
Dissenyada per a adaptar-se a una gran varietat de mercaderies.
o
2. Nacex Box
Mesures:
• 38x14,5x17,3cm.
• 40x30x15cm.
• 40x30x30cm. Caixa de doble cartó ondulat.
Aquest envàs està adaptat a la nostra tarifa estàndard, per la qual cosa no comporta suplement volumètric.

Les expedicions de documentació són assegurables pel valor d'impressió i mai pel valor de creació o realització. La indemnització de la mercaderia serà únicament pel valor de reposició, mai pel valor de venda.
La indemnització de la mercaderia usada, en el cas de pèrdua total, patirà la depreciació corresponent al seu valor actual. Així mateix, les reclamacions de les mercaderies danyades s'efectuaran pel seu valor de reparació.
Taxa: 8% sobre el valor dels ports (fins a un màxim de 3.000 € per expedició). Per a tots aquells serveis de contingut mercaderia general, de la qual es troben excloses de cobertura.
Per a més informació consulteu: www.nacex.es

Temps d'entrega
Servei porta a porta amb garantia de lliurament abans de les 19:00h del següent dia laborable, en poblacions amb agència NACEX d'Espanya peninsular, Balears i el seu radi d'influència de fins a 100km (50km anada i 50km tornada).
Resta de poblacions, garantia de lliurament abans de les 13:00h del segon dia laborable següent.

Canaries, Ceuta i Melilla el servei és també porta a porta amb el servei de 24 horas a 48 horas, ja que la mercaderia viatja amb avió.

Avinguda de Lleida, 11, 25610 Os de Balaguer, Spain · Tel. 606 007 767 - 973 43 80 98