La botiga
Com fer una comanda?

Per poder comprar qualsevol dels productes, ha de seguir els passos següents:

1. Seleccioni el producte que desitja comprar. Mitjançant l'icona amb el cistell de la compra afegirem el producte a la nostra comanda, fent clic al cistell (d'aquesta manera el producte queda afegit a la seva compra i la icona canvia de nom indicant-nos que el tenim al cistella). Haurà de realitzar aquesta operació amb cadascun dels productes que desitgi comprar.
*Si vol tenir més informació del producte clic a +INFO.

3. Una vegada que ho tingui tot seleccionat, faci clic en la icona de "anar al cistell". Apareixera el resum de tots els productos inclosos al cistell. També haurà de seleccionar la Comunitat i provincia per tal que s'incloguin els ports en la comanda.
*Aquesta pantalla li permet també, modificar dades; pot eliminar productes, afegir-ne unitats o continuar comprant.

4. Introduir l'Identificació de l'usuari, mitjançant el correu electrònic i una clau.

  • Si no està registrat indicar "No hi he comprat mai". Accedirà a una formulari de dades.
  • Si  ja ha comprat i te la clau marcar-ho i omplenar els camps, guardar i continuar
  • Si te la clau però la perdut marcar "ja hi he comprat, però no recordo la clau" automàticament rebrà un correu amb la nova clau per tal de continuar amb la compra

5. Revisi les dades de la factura i les d'enviament.
Important: Les dades de factura i els d'enviament poden no coincidir pel que en tals casos haurà de completar les diferents dades de forma correcta.

6. La modalitat de pagament està especificat en l'apartat "Pagament".

7. Comprovi les dades generals de la comanda.
Una vegada triada la forma de pagament, la següent pantalla serà la qual contingui tots les dades de la comanda: dades de factura, adreça de lliurament, preu dels productes demanats i despeses d'enviament, així com els de reemborsament per a la modalitat de pagament contra reemborsament i/o els de transacció en la modalitat de pagament mitjançant targeta de crèdit.

Si algun de les dades no és correcte, o desitja modificar-lo, faci clic en enrere mitjançant les icones superiors, fins a arribar a la pantalla que contingui aquestes dades.

8. Per a formalitzar la compra, faci clic en "Finalitzar la compra".
La seva comanda haurà quedat registrat amb els productes i les condicions de preu i pagament que hagi acceptat i triat.
A la comanda se li assignarà un número de forma automàtica, número que haurà d'esmentar en les comunicacions amb REBOST ELS VILARS cada vegada que vulgui tenir informació sobre l'estat del mateix. Automàticament rebrà  un correu electrònic amb tota l'informació.

Avinguda de Lleida, 11, 25610 Os de Balaguer, Spain · Tel. 606 007 767 - 973 43 80 98